Η Weststeincard είναι η απόλυτη κάρτα για εσάς που σας αρέσουν τα ταξίδια. Η βρετανική διαδικτυακή εταιρεία σας προσφέρει έναν τραπεζικό λογαριασμό και 3 επιπλέον προπληρωμένες κάρτες Mastercard με κόστος μόνο 1 € το μήνα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας σε παγκόσμιο επίπεδο για πληρωμές σε ευρώ ή σε άλλα νομίσματα. Ακόμη, κάνετε εύκολη τη διαχείριση του λογαριασμού σας μέσω της εφαρμογής για κινητό τηλέφωνο, που υποστηρίζεται από iOS και Android. Όλες οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από το σύστημα προστασίας της Mastercard 3d Secure, καθώς και τον προσωπικό σας κωδικό PIN, τον οποίο καθορίζετε εσείς.  

Όπως και σε κάθε λογαριασμό μισθοδοσίας, μπορείτε να συνδέσετε αυτή την κάρτα με τον μισθό σας και να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας. Από τη πλευρά σας μπορείτε να τροφοδοτείτε την κάρτα σας μέσω οποιουδήποτε άλλου τραπεζικού λογαριασμού. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αποστέλλετε ή να λαμβάνετε χρήματα από άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς με χρέωση 0.55 € ανά συναλλαγή. Για ανάληψη χρημάτων η προμήθεια είναι 2.50 € σε όλα τα ΑΤΜ της ευρωζώνης. Η κάρτα αυτή υποστηρίζει τις ανέπαφες πληρωμές POS και μπορείτε να την παραλάβετε δωρεάν στη ελληνική διεύθυνση που επιθυμείτε.

Μεγάλο πλεονέκτημα της κάρτας είναι η παρακολούθηση όλων των συναλλαγών σας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Για κάθε συναλλαγή σας έρχεται ειδοποίηση στο κινητό, η οποία σας κρατάει συνεχώς ενήμερους. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε την παραμονή σας εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας στα ταξίδια αλλά και στην καθημερινότητα σας. Ακόμη, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να συνδέσετε όλες τις κάρτες σας και να παρακολουθείτε τις συναλλαγές  σας.

Πως να ανοίξετε τον λογαριασμό σας;

Η διαδικασία γίνεται μέσα σε 5 λεπτά και αποκλειστικά διαδικτυακά. Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο τέλος αυτής της σελίδας  και αποκτείστε την κάρτα Weststein Mastercard. Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση με τα στοιχεία σας καθώς και μια σκαναρισμένη φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.

Αφού εκτελέσετε επιτυχώς αυτά τα βήματα, η εταιρεία Weststein θα επιβεβαιώσει την αίτηση σας. Μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες θα λάβετε την κάρτα σας στη διεύθυνση, που εσείς έχετε επιλέξει. Η τροφοδότηση του λογαριασμού γίνεται εύκολα μεταφέροντας χρήματα στον καινούριο αριθμό IBAN της κάρτας σας.

Πλεονεκτήματα:

  • Τραπεζικός λογαριασμός και έως 4 προπληρωμένες κάρτες Mastercard
  • Εύκολη και γρήγορη διακίνηση του λογαριασμού σας μέσω smartphone
  • Υποβολή και ολοκλήρωση αίτησης εντελώς διαδικτυακά και αποστολή της κάρτας σας στο σπίτι
  • Εύκολες πληρωμές στο διαδίκτυο και στο εξωτερικό

Χαρακτηριστικά


Ετήσια συνδρομή12,00 €
Επιπλέον κάτοχος3,00 €
Πιστωτική κάρταΝαι
Χρεωστικό επιτόκιο-
Επιτόκιο δανεισμού-
Προμήθεια ανάληψης €2,50 €
Ανάληψη σε συνάλλαγμα3,00 €

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Αποκτείστε την κάρτα Weststein Mastercard!


Σημειώστε:

Η εταιρεία Prepaid Financial Services στο Λονδίνο είναι η εκδότρια της Weststein κάρτας και είναι υπεύθυνη σε τυχόν περίπτωση χρεοκοπίας. Τα κεφάλαια υπάγονται στις ρυθμίσεις των κανόνων της Βρετανικής αρχής Financial Conduct Authority.