Η N26 είναι μια νεοσύστατη γερμανική εταιρεία, που λειτουργεί στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας έχοντας περισσότερους από 500.000 πελάτες πανευρωπαϊκά. Η Ν26 σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τραπεζικό λογαριασμό και κάρτα, που διαχειρίζεστε πολύ εύκολα αποκλειστικά μέσω του κινητού σας.

Ειδικότερα, ο τραπεζικός λογαριασμός Ν26 είναι ένας ψηφιακός λογαριασμός, που απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα στους κατόχους του. H υπηρεσία προσφέρει 3 επιλογές τραπεζικού λογαριασμού: το βασικό N26, το Ν26 Mάυρο με επιπλέον προνόμια και μία επιλογή λογαριασμού για θεσμικά πρόσωπα.

Ξεχωριστό πλεονέκτημα του βασικού λογαριασμού είναι οτι δεν απαιτεί καμία χρέωση ως ετήσια συνδρομή, ούτε προμήθειες στα εμβάσματα για συναλλαγές χρημάτων σε όλες τις ευρωπαικές τράπεζες. Επιπλέον, κάνετε μέχρι 5 δωρεάν αναλήψεις το μήνα, σε όλα τα ΑΤΜ της Ερώπης και δεν χρεώνεστε καμία προμήθεια για συναλλαγές σε 19 διαφορετικά νομίσματα, όπως η αγγλική λίρα ή το αμερικάνικο δολάριο. Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά ειναι ιδιαίτερα χρήσιμα για εσάς που ταξιδεύετε συχνά, ή έχετε κάποιο μέλος της οικογένειας στο εξωτερικό και θέλετε να κάνετε εύκολα τις συναλλαγές σας χωρίς χρεώσεις. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πληροφόρηση για το υπόλοιπο σας σε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

Μαζί με το λογαριασμό λαμβάνετε μια δωρεάν τραπεζική κάρτα Maestro και μία, επίσης δωρεάν κάρτα Mastercard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται απο την υπηρεσία Mastercard Secure. Όλες οι συναλλαγές γίνονται άμεσα ανά πάσα στιγμή, μέσω της εύχρηστης και σύγχρονης εφαρμογής η οποία προς το παρόν διατίθεται μόνο στην αγγλική γλώσσα. 

Πως να ανοίξετε λογαριασμό;

Μπορείτε να ανοίξετε το λογαριασμό αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της Ν26 συμπληρώνοντας εύκολα τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα σας ζητηθεί μια φωτογραφία του διαβατηρίου σας, καθώς και μια φωτογραφία selfie για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας.

Σε λίγα βήματα ανοίγετε λογαριασμό και η κάρτα σας παραδίδεται ταχυδρομικά στην διεύθυνση που εχετε διαλέξει μέσα σε λίγες ημερές. Η τροφοδότηση του λογαριασμού γίνεται εύκολα με μεταφορά χρημάτων στον καινούριο σας αριθμό IBAN.

Πλεονεκτήματα:

  • Εύκολες συναλλαγές σε 19 διαφορετικά νομίσματα
  • Αποκλειστική χρήση της κάρτας μέσω smartphone
  • Δωρεάν κάρτα Mastercard
  • Γρήγορη διαδικτυακή αίτηση

Χαρακτηριστικά


Ετήσια συνδρομή0,00 €
Επιπλέον κάτοχος0,00 €
Πιστωτική κάρταΝαι
Χρεωστικό επιτόκιο0,00 %
Επιτόκιο δανεισμού8,90 %
Προμήθεια ανάληψης €0,00 € (5/μήνα)
Ανάληψη σε συνάλλαγμα1,70 €

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ανοίξτε τον δικό σας Ν26 σε λίγα κλικ!