Ο Ν26 You είναι η βελτιωμένη έκδοση του τραπεζικού λογαριασμού της Γερμανικής εταιρείας startup N26. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη χρηματοοικονομική τεχνολογία και προτείνει αξιόλογα τραπεζικά ψηφιακά προϊόντα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν σε λίγα βήματα να ανοίξουν έναν λογαριασμό Ν26 με δικό τους αριθμό IBAN και να παραλάβουν μία κάρτα Maestro και μία You Mastercard δωρεάν.

Μέσω της εφαρμογής Ν26, οι κάτοχοι μπορούν να κάνουν στιγμιαία συναλλαγές σε λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο, χωρίς προμήθειες εμβασμάτων. Η εφαρμογή είναι πολύ εύχρηστη και αποτελεσματική και προς το παρόν παρέχεται στην αγλική γλώσσα.  

Η εκδοχή You του λογαριασμού έχει μία μηνιαία χρέωση 9,90 ευρώ. Αυτό είναι εύλογο, διότι παρέχει περισσότερες υπηρεσίες από τη βασική, Ν26. Οι δικαιούχοι λοιπόν μπορούν να κάνουν απεριόριστες δωρεάν αναλήψεις στο εξωτερικό. Επίσης, ως δικαιούχοι έχετε τη δυνατοτητα να κάνετε πληρωμές και συναλλαγές σε 19 διαφορετικά νομίσματα χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια. Ο λογαριασμός αυτός και οι κάρτες που παρέχει δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τους συχνούς ταξιδιώτες. Μπορείτε να πληρώνετε στο εξωτερικό με την ίδια ευκολία, που το κάνετε όταν είστε στην Ελλάδα.

Επίσης ένα άλλο πλεονέκτημα του λογαριασμού You Ν26 είναι η σύνδεση της κάρτας σας με πλήρες ασφαλιστικό πακέτο: ταξιδωτική ασφάλεια, προστασία κατά της κλοπής και προστασία των αγορών σας για όλες τις πληρωμές με τις κάρτες Ν26.

Πως να ανοίξετε λογαριασμό;

Σε αντίθεση με τους άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελλάδος, ο Ν26 μπορεί να ανοιχθεί εύκολα διδικτυακά, απλά πατώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται παρακάτω: ανοίξτε ενα λογαριασμό Ν26, οπότε ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα της διαδικτυακής τράπεζας. Εκεί, συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία στα αγγλικά, μαζί με μια φωτογραφία του διαβατηρίου σας, καθώς και μία φωτογραφία selfie, για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας.

Ύστερα λαμβάνετε μια απάντηση επιβεβαίωσης απο την τράπεζα, η οποία εάν είναι θετική λαμβάνεται τον αριθμό IBAN του καινούριου σας λογαριασμού. Με απλή τραπεζική συναλλαγή μπορείτε να στείλετε λεφτά για να τροφοδοτήσετε το λογαριασμό σας. Μετά την αποστολή των πρώτων 100 ευρώ, μπορείτε να ζητήσετε τις κάρτες Maestro και Mastercard οι οποίες θα αποσταλούν στη διεύθυνση του σπιτιού σας.

Πλεονεκτήματα:

  • Δωρεάν συναλλαγές και αναλήψεις σε άλλα νομίσματα
  • Εύκολη και 24ωρη πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής Ν26
  • Δωρεάν κάρτες Maestro και Mastercard αποδεκτές παγκοσμίως
  • Εύκολη και σύντομη διαδικτυακή αίτηση

Χαρακτηριστικά


Ετήσια συνδρομή118,80 €
Επιπλέον κάτοχος0,00 €
Πιστωτική κάρταΌχι
Χρεωστικό επιτόκιο0,00 %
Επιτόκιο δανεισμού8,90 %
Ανάληψη σε συνάλλαγμα0,00 €

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ανοίξτε τώρα το λογαριασμό You Ν26!