Πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών που ξεκίνησε από την Ολλανδία και έχει κατακτήσει τις ευρωπαϊκές αγορές. Η DEGIRO είναι ενεργή σε 18 χώρες και κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες χρηματιστηριακές της Ευρώπης. Για τους Έλληνες επενδυτές η πλατφόρμα της DEGIRO είναι διαθέσιμη από το 2014 και έχει ξεχωρίσει για τις πολύ χαμηλές χρεώσεις της στις συναλλαγές χρηματιστηριακών προϊόντων.

Οι επενδυτές της DEGIRO μπορούν να επενδύσουν σε πολυάριθμα επενδυτικά προϊόντα σε 50 διαφορετικά χρηματιστήρια, από την Αμερική μέχρι την Ωκεανία.

Οι επενδύσεις γίνονται όλες 100% διαδικτυακά. Η πλατφόρμα webtrader, επιτρέπει την ανάλυση και παρακολούθηση όλων των χρηματιστηριακών προϊόντων σας και την άμεση αγοραπωλησία τους. Είναι εύκολη στη πλοήγηση και πολύ φιλική στο χρήστη, σε αντίθεση με άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες που υπάρχουν στη χώρα. Η εταιρεία δεν έχει γραφεία στην Ελλάδα αλλά υπάρχει γραφείο εξυπηρέτησης ειδικά για τους Έλληνες πελάτες που παρέχει ικανοποιητική τηλεφωνική και διαδικτυακή στήριξη, στα ελληνικά.

Εάν αναρωτιέστε για την ασφάλεια των επενδύσεων σας, η εν λόγω υπηρεσία χαρακτηρίζεται από υψηλή πιστοληπτική ικανότητα πόσο μάλλον αφού εποπτεύεται από την Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα και το γενικό ρυθμιστικό πλαίσιο της ολλανδικής κεφαλαιαγοράς.

Για εσάς που επενδύετε υψηλά ποσά ή επενδύετε συχνά, η DEGIRO είναι μια επιλογή να εξετάσετε λόγω των αξιοσημείωτα χαμηλών προμηθειών που προσφέρει. Σε πολλές περιπτώσεις, η DEGIRO είναι φθηνότερη κατά 84%* από άλλες αντίστοιχες εταιρείες στην Ελλάδα. Επίσης, είναι μία ιδανική επιλογή για εσάς που βρίσκεστε στα πρώτα βήματα των επενδύσεων σας διότι μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε άμεσα καθώς δεν υπάρχει ελάχιστη κατάθεση.

Διαθέσιμα προϊόντα:

  • Μετοχές στο Χ.Α. και άλλες 50 διεθνείς αγορές
  • Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (futures)
  • Ομόλογα (bonds)
  • Δικαιώματα προάιρεσης (options)
  • Διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETFs)

Δυνατά σημεία:

  • Μια από τις χαμηλότερες σε κόστος συναλλαγών χρηματιστηριακή στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά
  • Δυνατότητα διαπραγμάτευσης σε 50 χρηματιστηριακές αγορές, όλες με πολύ χαμηλές προμήθειες
  • Ανοίγετε έναν λογαριασμό με μερικά κλικ σε λιγότερο από 10 λεπτά
  • Χειρίζεστε το λογαριασμό σας και διαβιβάζετε εντολές από κινητό ή τάμπλετ.

*Το μέσο κόστος υπολογίζεται και συγκρίνεται με 4 άλλους μεσίτες στο degiro.gr/xrewseis

Χαρακτηριστικά


Τέλη σύνδεσης0,00 %
Μετοχές Χ.Α. 1.000 €1,60 €
Μετοχές Χ.Α. 5.000 €6,00 €

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην DEGIRO!