Ένα δάνειο για φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν σε κάποιο βρετανικό πανεπιστήμιο, προσεχτικά σχεδιασμένο από τη παγκόσμια τράπεζα HSBC. Επωφελέιστε από ένα ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο. Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι 15.000 €, τα οποία θα εξοφλείτε καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, σταδιακά.

Για να αποκτήσετε το δάνειο πρέπει κάποιος από την οικογένεια του φοιτητή, να είναι πελάτης της υπηρεσίας Premier της HSBC. Κατόπιν, μπορείτε να συνδεθείτε σε διάφορες υπηρεσίες u start της HSBC για φοιτητές, τον λογαριασμό, τη χρεωστική ή την πιστωτική κάρτα. Το συγκεκριμένο δάνειο είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο προφίλ των σπουδαστών και είναι από τα λίγα δάνεια για φοιτητές που υπάρχουν στη χώρα. 

Μία αξιόλογη πρόταση, στην οποία μπορείτε να κάνετε διαδικτυακή αίτηση. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και κάντε αίτηση στην ιστοσελίδα της HSBC.

Προνόμια

  • Εύκολη και Γρήγορη διαδικτυακή αίτηση
  • Δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής
  • Κυμαινόμενο ανταγωνιστικό επιτόκιο
  • Επιλογή δανείου ανάλογα με τις σπουδές

Χαρακτηριστικά


Διάρκεια36 μήνες
Μέγιστο Δάνειο15.000,00 €
Ελάχιστο Δάνειο-
Ονομαστικό Επιτόκιο11,00 %

» Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα


> Κάντε αίτηση για το δάνειο U Start!


Παράδειγμα υπολογισμού

Για μία χρηματοδότηση 10.000€ που θα εξοφλήσετε σε 36 μήνες, το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο 11% συν το Euribor του τριμήνου. Επίσης, χρεώνεστε με τα σταθερά έξοδα που αφορούν το αίτημα σας, εξοφλούνται στην αρχή και ανέρχονται στα 50€.